Home

NL

EN

Home Programma Nieuws & Blogs Nieuwsbrief Verslagen Over Land Art Lives

NL

EN

10 april 2024 

Save the date Land Art Lives op 3 oktober 2024

Graag brengen we je op de hoogte van Land Art Lives: een internationaal programma en online platform rondom landschapskunst in al haar verschijningsvormen. In dit programma willen we met eigenaren, beheerders, beleidsmedewerkers, kunstenaars, landschapsontwerpers, academici en andere geïnteresseerden het gesprek voeren over de toekomst van land art in een internationale context. Land Art Lives is een initiatief van Kunstmuseum M. in samenwerking met Land Art Flevoland en diverse partners.

Ja, ik blijf graag op de hoogte

Events, conferentie en platform

In aanloop naar de conferentie op 3 oktober kun je deelnemen aan uiteenlopende events door het hele land, waarbij we vanuit verschillende perspectieven kijken naar actuele vraagstukken rondom land art: van politiek tot praktisch, van historisch tot beleidsmatig, van artistiek tot academisch. De uitkomsten nemen we mee naar de conferentie. De opgedane kennis houden we levend op het online platform www.landartlives.nl.

Zien we je 3 oktober?

Binnenkort maken we het programma bekend. Mis het niet en schrijf je in voor de Land Art Lives-mailinglijst. Dan houden we je op de hoogte van het programma en krijg je een seintje als de kaartverkoop van start gaat.